2009. március 1., vasárnap

X - Files : AntibodiesA szövetségi DyMar genetikai kutatóintézetet szélsőséges csoportok romokba döntötték, ebben az intézetben végezte ígéretesnek tűnő kísérleteit Dr. David Kennesy, rákkutató. Elmélete szerint: mikroszkópikus biogéppel minden fertőzést és sérülést gyógyítani lehet. Ez a veszélyes technológiája lehetett volna leukémiás fia számára az egyetlen használható gyógymód.
A romok között megtalálják a rom őrzésre kirendelt biztonságiőr hulláját, majd néhány nappal később hasonló módon megcsonkított hulla kerül elő, és ekkor már nem csupán elméletről van szó. A kis "antitesteket " gyógyításra, vagy gyilkolásra találták ki.
Erre keres választ Mulder és Scully. A megoldhatatlannak tűnő X-akta ügyében a két ügynök mindent megtesz. Scully harcol egy ártatlan fiú életéért, Mulder pedig egy őrült, kétségbeesett férfival találja magát szemben, aki anno a DyMar -ban dolgozott és segített az antitestek fejlesztésében, és akinek most érintése gyötrelmes halált okoz, majd feltámadást, ami még szörnyűbb...
Kiderül egyáltalán milyen csoportok állnak a gyújtogatás hátterében? És egyáltalán le lehet zárni ezt az X-aktát?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése